Mi is az a Gymstick Muscle®?

Teljes konditerem egyetlen eszközben! Ez az edzésforma egyszerűen és hatékonyan kombinálja a kardioedzést, az izomerő-állóképesség fejlesztését, az erőedzést és a mozgékonyság fejlesztését. A jó hír, hogy ennek az innovatív fitnesz eszköznek a segítségével egy-egy edzés során az egész test megdolgoztatható.

Kinek ajánlott?:

A számos variációs lehetőség és a gumikötelek segítségével szabályozható ellenállás miatt a gyerekektől kezdve a szeniorokon és a rehabilitációban résztvevőkön keresztül az élsportolókig és a fitnesztudatos vendégekig, kezdőktől a profi testépítőkig bárkinek ajánlott.

Előnyei:

Könnyű, költséghatékony, használata egyszerű és biztonságos. Ez a mozgásforma mozdulatok és variációk ezreit kínálja. Segít fejleszteni az ízületek erejét és stabilitását, ezáltal perventív, izületkímélő edzés végezhető vele. Javítja az izomerőt, az állóképességet, az egyensúlyérzéket, az ízületi stabilitást, a koordinációt, és a testtudatot. Átfogó edzésmódszer, mely olyan változatos módon használható, hogy nem hasonlítható össze a hagyományos ellenállásokkal végzett gyakorlatokkal vagy fitneszgépekkel. Csökkenti a sérülésveszélyt, mert a gumiköteleket a testtömeg-középpont (súlypont) alól húzzuk.

Gyere, próbáld ki Te is, ezt a rendkívül hatékony, ugyanakkor teljesen biztonságos edzésformát!