Online edzések

Kedves Érdeklődő !

Örülünk, hogy érdekel az online edzés lehetősége és bízunk benne, hogy tetszeni fognak az edzéseink.

Az edzések bringabérlés esetén ingyenesek, vagy előfizethetsz edzésekre is és mi bringát adunk hozzá 30 napra.

Az edzéseket két módon van lehetőséged megtekinteni.

FACEBOOK – élő stream (és a Facebook által esetleg részlegesen elnémított videók)

Az edzéseket zárt csoportban tartjuk a facebookon.

1 – Kövesd és kedveld a Newfit facebook oldalát. (www.facebook.com/newfit.hungary)

2 – Kérlek kérd felvételedet a NewFit- online Spinning® edzések zárt csoportba.

Itt folyamatosan értesítést kapsz majd az online edzésekről, illetve egy ideig fent hagyjuk magát az edzést is (ha belenémított a facebook akkor is), amit bármikor megtekinthetsz.

 WEBOLDAL – (jó minőségű némítás nélküli videók)

1 – Kövesd és kedveld a Newfit facebook oldalát. (www.facebook.com/newfit.hungary) (csak az oldal követőinek és a csoport tagjainak adunk belépést az oldalra) Amint az adminisztrátor jóváhagyja a jelentkezésedet máris hozzáférsz a leendő és az elmúlt élő edzésekhez is.

2 – Kérd felvételedet a NewFit- online Spinning® edzések zárt csoportba.

3 – Lépj be a tagi felületünkre ITT (vagy a jobb felső sarokban a FIÓKOM menüre kattintva). Amennyiben új tag vagy a Regisztráció gombra kattintva kell készítened magadnak egy felhasználói fiókot. A Regisztráció gombra kattintva megkérdezi az oldal, hogy melyik csomagra szeretnél feliratkozni, válaszd a SPINNING® – INGYENES TARTALMAT (Kattints a feliratkozom gombra). Ezután meg kell adnod pár adatot, választanod kell egy felhasználónevet, valamint meg kell adnod az igazi neved és valós emailcímed. (Azért fontos a valós email cím mert erre kapod meg a megerősítést és ezzel tudsz jelszó visszaállítást is kérni). A regisztrációt követően a rendszer visszadob a bejelentkező felületre, ahol remélhetőleg már be is tudsz majd lépni az imént megadott felhasználóneveddel/email címeddel és jelszavaddal. A fiók elkészültéről és aktiválásáról email-t fogsz kapni. A regisztrációt csak egyszer kell megtenned, utána bármikor be tudsz lépni a felületünkre és meg tudod nézni a régi és az új edzésvideókat egyaránt. (Javasoljuk a böngésződben mentsd el a jelszót és akkor nem kell megjegyezned)

Az ingyenesség a Spinning® tartalmakra vonatkozik, az egyéb tartalmak előfizetéshez kötöttek lehetnek.

Kellemes edzést kívánunk!